CZK

Zásady zpracování osobních údajů

  1. Společnost Cassiopeia Consulting, a.s., Thámova 7/221, Praha 8, 186 00, IČ: 25174576 (dále Správce) zpracovává ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • adresa
    • e-mail
    • telefonní číslo

    a to za účelem vyřízení objednávky na e-shopu správce, tedy za účelem plnění smlouvy mezi Vámi a správcem.

  2. Uchování a zpracování osobních údajů bude prováděno po dobu 3 let od vypršení záruční doby na zakoupené zboží nebo po nezbytně nutnou dobu, kterou Správci ukládají jiné platné zákony.

  3. Správce je ve věcech zpracování osobních údajů možné kontaktovat takto:

    Jméno, email, telefon

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Externí účetní
    • Správce a provozvatelé webu
  5. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.